05 декември 2011

Тъжно ми е

Седя и гледам как вали навън. Преди мялко бях там и се намокрих цялата.

Харесва ми да усещам прилепналите дрехи до тялото си, макар и дъждът студен. Харесвам гърдите си мокри, но не и самотни.

Имах нужда от това!

6 коментара:

  1. много хубаво казано, късо но съдържателно, поздрави :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, това как ми напомня, че като по-малка обичах да излизам навън без чадър когато вали пролетен топъл дъжд. Сякаш дъжда измиваше някакви натрупани, недоизказани емоции и мисли от мен. Сега като по-голяма не смея да се отпусна така. Но понякога, когато дъжда ме завари на улицата се правя, че нямам чадър, а той си стои кротко в чантата сух...

    ОтговорИзтриване
  3. Кратко и ясно написано. Продължавай в същият дух. Дъждът явно ти действа творчески.

    ОтговорИзтриване
  4. Самотата е лош другар така е, никой не го иска и бяга далеч от него , но понякога той ни настига, все едно лазим.Тогава можем да помислим за нещата, които сме постигнали, за това което искаме да постигнем и това, което правим в момента и тази самота да я превърнем в полза за нас.Точно когато най-малко очакваме може да срещнем някой с когото заедно да излезем навън под дъжда.

    ОтговорИзтриване
  5. Пишеш, добре, въпреки краткото ти изказване ,е напълно ясно и точно.Поздравления, не всеки може да се изразява добре с толкова малко думи.Надявам се да продължиш да пишеш и да ни радваш.Тъжно е когато си сам и няма с кого да споделиш в случая този дъжд.Но човек има нужда от мигове на самота, за да обмисли своят живот.

    ОтговорИзтриване
  6. Не е много приятно времето когато вали.Общо взето нещата които можеме да правим на вън намаляват драстично.

    ОтговорИзтриване

Сутрин

Седя разкрачена на стола и все още чувствам любовта на Рая между краката си. Пуша цигара, защото ми напомня за нея. Навън все още не вали, н...