10 юни 2006

Моника и Рая - момичешка нежност (2.0)

Високият, добре сложен, човек се надвеси над малкия китаец.

-На мене ли говориш, бе, жълтур?

Азиатеца, се вторачи в него и измъкна пистолет, които даде един единствен изстрел. Високият мъж тичаше по коридора, постлан с червен килим, а дясната му ръка висеше сякаш безжизнена. Голям тежък камион мина покрай сградата и прозорците на коридора потрепериха, точно както китаеца, когато отровата, която беше поел преди 2 часа започна на действа.

Моника намали звука на телевизора, макар че филма за китайския квартал и харесваше. Играта на Хари Линкинс не беше на висота за пореден път и тя беше леко разочарована от любимия си актьор.

Нещо звънеше. Телефона ѝ, който беше върху масичката, до един чудесен букет, който тя сама беше набрала, докато беше на разходка до долината на 'черната' река, леко вибрираше под акомпанимента на мелодията на "лудата жаба".


-Ало - гласът е беше леко несигурен, понеже номерът беше непознат
-Моника ли е - приятен глас, звучеше от другата страна на линията и сякаш усетил несигурността на Моника, продължи:
- Аз съм Рая, приятелката на Лили. Трябва да мина да те взема за партито с колата. Нали ще дойдеш?

- Да да, здравей - сети се Моника, и добави - Ела, ще те чакам към 18.
- Аз съм долу, пред блока - каза Рая - Мога ли да се кача сега?


Моника натисна бутона на домофона и приятен стържещ звън огласи стаята. Чуха се стъпки и тракане на врата на асансьор. Tя отвори вратата и се усмихна:

- Влизай, ей сега ще се приготвя.

Рая се усмихна и прекрачи прага. Беше хубаво момиче с не много дълга тъмно-руса коса, някъде над 20-те години. Тялото и беше стройно и поддържано - като на модел. Разнесе се мирис на горски плодове и свежи цветя.

- Много хубав парфюм имаш, каза любезно Моника без да прикрива, че и харесва.

- Мерси, усмихна се Рая и седна на канапето до телевизора, като се загледа филма за китайския квартал, който беше към края си.

- Идвам след минутка, каза Моника - Само да се облека и можем да тръгваме.

Рай кимна, загледана в Моника, която занасяше грациозното си тяло в другата стая. Момичето отвори гардероба и се замисли, коя от роклите да облече. Случаят беше специален, но не чак толкова за да се облече с най-предизвикателната си рокля. Може, би черната ... или червената, помисли си тя и грабна едната с отривисто движение, за да я облече.

Червената рокля падна от на земята изпусната от малките ръце на Моника. Тя усети нежно докосване по ръката, след това по врата. Обърна се. Рая стоеше зад нея и я гледаше със неприкрита страст.

Моника изрита роклята настрани и докосната ръката на ѝ. Божествена мекота - помисли си тя докато леко придърпваше момичето и докосна устните си в нейната брадичка. Рая затвори очите си и се остави на милувките на Моника. Устните и се отвориха жадни за целувка.

В другата стая, филма свършваше, а на прозореца се беше появило кафяво, рошаво врабче, което си въртеше главата в различни посоки, чакайки нещо да се случи.

Моника извади езика си и с него облиза долната устна на Рая, като леко я засмука. Другото момиче отвори очи и се вгледа в изящните черти на Моника. После погали главата и като вплете ръце в косите ѝ, които се спускаха като водопад от магия над изящните ѝ рамена.

Двата езика се допряха един до друг и през телата на двете девойки минаха отдавна забравени чувства. Рая спусна ръце и погали гърдите на Моника, те отново бяха щръкнали, сякаш усещаха какво предстои. Двете отново се сляха в страстна целувка. Нищо друго освен тях сега не съществуваше. Езиците им се сплитаха и постоянно се търсеха един друг, ако някой от тях имаше смелостта да избяга от тези омайни благини.

Рошавото врабче още се кокореше на прозореца и търсеше нещо за ядене.

Рая отдели устни и ги облиза. Беше много възбудена и ѝ личеше, махна блузката на Моника и захапа страстно зърното на лявата и гърда. Краката на Моника се разтрепереха и соковете на възбудата намокриха бикините ѝ, които тя все още носеше. Рая видя това и се свлече на колене. Хвана зелените бикини и започна съвсем леко да ги сваля,като докосваше с устни оголените части. Моника хвана главата на Рая и я насочваше, там където възбудата напираше да излезе. Разкрачи се леко. Гащичките вече бяха на земята, а Моника усещаше, оня хубав, грапав език, който допреди малко целуваше, на най-съкровените си места.

Рая погали бедрата на другото момиче, леко разтвори срамните и устни и започна да пие сока на блаженството, които се стичаше от нея като фонтан. Вдигна глава и видя, че Моника стискаше яростно гърдите си, а от устата ѝ излизаха стоновете на възбудата. Рая прекара ръце през косата си и намери клитора на Моника с език, хвана го леко и го засмука, после погали бедрата ѝ и отново вкара езика си там където всичко я караше да настръхва.

Моника беше обладана от чувства и стихии, през тялото и преминаваха смесица от чувства. Тя се дръпна леко от Рая и легна на леглото. Разкрачи се колкото можеше. Рая пъхна ловките си пръсти в канала на ѝ, като продължаваше разходката с език по чудесното тяло на момичето.

Моника беше се отпуснала назад и тялото и вибрираше заедно с движенията на Рая, напред, назад, по бързо и по бързо, гърдите и се клатеха и ѝ носеха още възбуда, Моника си спомни полянката и гарвана, през погледа ѝ минаха синьото небе, което вече беше розово, и слънцето и гарвана. Гърдите и се затресоха, устните пресъхнаха и силен вик излезе измежду тях. Ръката на Рая се обля с цялата възбуда на Моника. Тялото ѝ трепереше, а краката ѝ сладко бяха изтръпнали от цялото това удоволствие. Двете момичета се погледнаха.

Моника плъзна ръка надолу, там където езика на другото момиче, все още си играеше с вагината ѝ и прошепна:

- Обичам когато се представяш за непозната и правим такива неща.

Рая я целуна леко по устните и тя усети вкуса на собствената си възбуда и страст. После легна приятно изтощена на леглото в прегръдките на Рая.

6 коментара:

  1. Ochakvane,iznenada,strast i ovolstvie-vsichko koeto moje da predloji edna valnuvashta,erotichna istoria!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4:10 сл.об.

    много миличко и съшежременно срашно възбуждащо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3:30 сл.об.

    Краят на разказа е интересен, но в началото моника изключва телевизора а пък рая после идва и гледа филм-а по телевизията все едно не е спиран, малко има несъотвествие в това.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11:50 сл.об.

    [b]MnOgO dObrE HaResA mI!EdNa MoQ SeXuAlNa MeChTa..[/b]

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12:18 сл.об.

    Допада ми, но правописните грешки развалят удоволствието. Не се заяждам.

    ОтговорИзтриване

Сутрин

Седя разкрачена на стола и все още чувствам любовта на Рая между краката си. Пуша цигара, защото ми напомня за нея. Навън все още не вали, н...