10 юни 2006

Моника и гарвана

Mоника седеше облегната на дървото и гледаше в далечината високите върхове на дърветата, галени от сутрешните слънчеви лъчи и обикаляни от рояци птици, сякаш подплашени от незнаен звяр.


Тя се замисли за всичко което я вълнуваше напоследък, беше започнала да открива в себе си неща за който не беше подозирала или поне не беше очаквала да ѝ се случат точно на нея, но не винаги всичко ставаше така както го искаме и тя го знаеше повече от добре.

Черен гарван се стрелна от небето и кацна на полянката близо до нея. Огледа се, клъвна нещо сребристо и отлетя. Моника се откъсна от мислите и стана за да продължи пътя си, който се виеше през гората чак до долината на "черната" река. Сутрешната роса тъкмо беше вече попила в земята, но роклята ѝ беше все още влажна от тревата върху която беше седяла.


Тя се огледа, на полянката нямаше никой, освен оня гарван, които сякаш и се присмиваше отдалеч.

Свали мократа си дреха и я сложи на близкия камък, който беше започнал да се затопля от юнските лъчи на слънцето. Постели одеялото, което носеше в голямата раница поставена до дървото и легна на него. Сега тя виждаше само синьото небе, което я караше да се чувства уникална и свободна като черния гарван, който отново кръжеше над нея.

Малка капка, може би последната останала на дървото над нея се отдели и падна до гърдата ѝ.

Моника се стресна и посегна да я изтрие.

Пръстите е докоснаха лявата ѝ гърда. Зърното беше изскочило нагоре, сякаш показвайки възбудата й от великолепната природа. Те продължи да го докосва, и да масажира гърдата си. Ръката и мина под блузката и тя усети мекотата на кожата си. Зърната и се бяха втвърдили и изпъкнали. Моника стисна гърда си и след това я отпусна. Това ѝ харесваше.


Съблече блузата си плахо и отново се огледа. Нямаше никой, даже гарвана беше отлетял оставяйки поляната тиха и самотна, като Моника.

Те отново плъзна ръцете към гърдите си, сладостна тръпка премина през тялото и, когато докосна и двете зърна едновременно.

Вече не мислеше за това дали някой може да я види, а се отдаде на дългоочаквания момент да се впусне в игра със себе си.

Лявата и ръка се смъкна към корема. Пъпът ѝ се беше навлажнил леко от онези капки роса и беше в трепетно очакване ръката ѝ да се докосне до него.

Топли вълни започнаха да заливат тялото на Моника. Ръката и се плъзна надолу и стигна до розовите бикини, които бяха в контраст със зелените тонове на околната гора и синевата на небето.

Пръстите на дясната ѝ ръка продължаваха да поддържат възбудата в гърдите ѝ, като ги притискаше и галеше все по нежно в синхрон с движенията на другата ръка между краката ѝ.

Все повече възбудата преминаваше през тялото на Моника и тя започна да стене леко с нежния си глас като на пролетно цвете.

Ръката и се мушна под венерения хълм надолу в меката необятна бездна на сладките чувства и се намокри от изтеклите сокове.

Тя събу гащичките си и ги захвърли близо до одеялото. Черният гарван се беше появил и сякаш притеснен излетя стремително към висините.

Слънцето грееше жарко, усещайки, че има нужда от него.

Моника облиза навлажнения си пръст, и отново слезе надолу, разкрачи леко краката си, така че да може да усеща тялото си по-добре и започна да се гали със все по енергични движения. Вкара единият си пръст в канала и започна да го изкарва и вкарва отново с резки движения и сякаш с малко хъс. Тялото и започна да пламти. Гърдите ѝ се бяха надули, дясната ѝ ръка, вече беше при клитора, като го притискаше леко, така, че да увеличи възбудата която я обземаше все повече и повече.

Вкара и втори пръст и леко се надигна така, че да може да прониква по-добре в себе си.
Одеялото беше мокро от соковете, които излизаха от нея и ѝ донасяха такава наслада, каквато рядко ѝ се случваше да опита. Опита се да проникне малко по-надълбоко в себе си, и все по-бързо да пие от извора на удоволствието.

Цялата пламтеше и със всяко свое движение стоновете и се увеличаваха все повече и повече. Небето ставаше по синьо, гората все по зелена и по зелена, гърдите й се впуснаха в ритъма на нейните движения.

Зърната и бяха надути от възбуда и всяко потръпване на тялото ѝ донасяше все по-силни усещания. Те продължаваше да стиска и масажира клитора си с едната ръка, а другата засилваше движенията и проникваше все по-навътре и по-бързо и по-навътре и по-бързо и по-бързо ...

Тръпнещата девойка експлодира в бурен екстаз и стон.

Всичките сокове на възбудата се сляха в едно заедно със топлата вълна в тялото ѝ. Тя се почувства удовлетворена е слята с природата и себе си.

Отново поднесе ръката си и езикът и облиза двата пръста, които й бяха доставили такова удоволствие, с още мократа ръка, тя погали гърдите си, които бяха все още възбудени.

Моника легна и започна да се гали между краката, там от където започваше и свършваше всичко. Слънцето грееше силно и тя се почувства сладостно изморена. Потърси розовите бикини и ги сложи отново, облече и блузката под която немирните гърди, които все още чакаха ласки и докосването им до блузката караше Моника да си спомня за минутите преди малко.

Огледа се. Роклята ѝ беше вече изсъхнала. облече се, потърси с поглед черния гарван, който тъкмо отново отлиташе за да му каже сбогом. Тя се запъти към пътеката, която се виеше през гората, чак до долината на 'черната' река.

2 коментара:

Сутрин

Седя разкрачена на стола и все още чувствам любовта на Рая между краката си. Пуша цигара, защото ми напомня за нея. Навън все още не вали, н...